Jsi,jsem

Jsi,jsem

Anotace: Trochu me to boli

Muj dotek te boli,moje rty te pali,neni uz den kdybych te mohl libat jen.Branis se mym rtum,branis se mym snum.Snad jen cekas ze te prestanu mit rad,snad si prejes,nechces me snad znat.Moje duse je ti fuk,citim se jak hnup.Tak strasne my vonis,tak strasne proti me zbrojis,tak strasne moc se bojim,ze se schoulim.Chtel bych te pohladit jen,svymi rty te mit,svymi dlanemi o tve kuzi snit.Nechtel bych bez vzduchu zit.Odpust mi ma slova,jen jsem ti to chtel rict a ted uz musim zas jit,uz dlouho nebudu bdit.Miluji Te to jsem ti chtel rict.
Autor SAP, 03.10.2016
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: literární odpad aneb hodiny chemie, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí