Jsem ten...

Jsem ten...

Anotace: Můj emocionální stav, trvající několik posledních let.

Jsem ten, kdo nikdy nemluví, raději naslouchá,

jsem ten ze skupiny, který jde za ostatnímy,

když cesta není dost široká,

jsem ten, kdo nedostává slovo,

jsem ten, kdo nemá co říct,

jsem ten, kdo nesmí nic chtít,

jsem ten, kdo řeší problémy druhých,

jsem ten, kdo ty své předevšemi musí skrýt.
Autor TerryFlearell, 04.10.2016
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: skřitek, Iva Husárková, Misha, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí