Pokušitel

Pokušitel

Anotace: Nevím přesně kam bych to zařadila, je to o tvorovy z jiného světa tak trošku na motivy Démona od Lermonta(ruský romantista)!=)

Toužíš po smrti, tak pohleď na můj stín,
toužíš po lásce, tak pospěš na můj klín.
Spásu ti neslíbím, ale touhu můžu dát,
řeknu ti pravdu, však nesmíš se smát.
Jsem posel smrti a vše co nám přináší,
jsem zvěstovatel, jenž bolest z muk odnáší.
Sny, končí naděje, však lepší cesta lid čeká,
to potom nevadí, když krev po čele stéká.
Ach, já toužím po tobě, tak prosím pospěš za mnou,
naučím tě milovat, naučím tě chodit tmou.
Vím,že věříš tomu, co každý o nás povídá,
ale nesmíš věřit, temnota není zlá.
Já rád bych, kdybys pro mne tohle podstoupila,
pomohu ti, však již nikdy by ses nezrodila.
Semnou navěky v záhubě bys žila,
však opět, už ses nikdy nevrátila.
Věřím, že si vše pozorně rozmyslíš,
protože na zemi, jen zbytečně trpíš.
Rozhlédni se olem, opravdu takhle chceš žít?
Opravdu chceš zmatkem projít a pak jen zemřít?
Ale jdi, bláhová, semnou můžeš změnit svět,
tak prosím, pojď, rozmysly se, musíš, hned!
Autor Mania Dardeville, 12.02.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí