Probuďte mě

Probuďte mě

Anotace: ...a nenechte již spát déle.

Probuďte mě, prosím
Rok již končí a já chci vidět hvězdy

Probuďte mě, prosím
Nadchází nový věk

Probuďte mě, prosím
Dost již bylo snění a limbu

Probuďte mě, prosím
Nekonečná noc již musí skončit

Probuďte mě, prosím
A já otevřu ty ztracené brány

Probuďte mě, prosím
Slibuji, že se polepším

Probuďte mě, prosím
Ať mohou ohně vzplanout vysoko k nebi

Probuďte mě, prosím
Chci jen něco malého k snědku a pití

Probuďte mě, prosím
A ušetřete se dlouhého trápení

Probuďte mě, prosím
Vždyť jsem vaše koma
Autor Ravena Lupus, 06.10.2016
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je zajímavý, a navíc vše, a u někoho i logicky, může vysvětlovat Tvé psaní.Někdy je Lepší o trápení nic nevědět, nežli se trápit.

06.10.2016 17:55:59 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí