trocha ironie

trocha ironie

Anotace: .

cítíš mráz na tváři 
cítíš se bděle 
hledáš sny ve snáři 
a připadáš si skvěle 

všechno ti vychází 
a jsi králem parketu 
i když si v nesnázích 
vyvoláš odvetu 

i když si na dně 
pořád se usmíváš 
chodíš si ladně 
a okolí nevnímáš 

jsi obětavý,jsi skvělý 
deláš samý dobrý skutek 
jsi citlivý,nesmělý 
tvé jméno je smutek
Autor najrob7410, 06.10.2016
Přečteno 303x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, Poetik, Jeněcovevzduchukrásného, Fany, jitka.svobodova, Bánší
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí