Světlo

Světlo

Anotace: Životní souboj...

Už jsem tu několik dní nedočkavý,
připravené tělo i mysl na tento boj.
Pod lampou vidím letět smrtihlavy,
Pojď si pro mě, naleštil jsem pro tě zbroj!

Neprůstřelná, nezničitelná jest!
Okusíš mou čepel zrádče,
že připravil jsi na mne takový test!

Vím, že temnota se blíží ke mně,
ale já neztratím se ve tmě.
Světlo mi stále na cestu svítí.

Počkat, co to! Lest připravena na mne byla!
Slyším sirénu a dvanáctá už odbila.
Světlo blíží se a sílí,
temnota si ze mě asi střílí.

Všichni kolem pobíhají a nadávají,
ale stále mi něco tají.
Po té noční projížďce,
čtu si životem mým jako v knížce.
Ovšem tento příběh konce nabírá
a světla předemnou je už přemíra.
Autor Vaazard, 07.10.2016
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí