Došel mi dech

Došel mi dech

Anotace: ...

Rychlostí zlou se tají dech,
chtěla bych utéct někam pryč,
hlavu složila bych na mech,
a od všeho ztratila bych klíč...

A teď tu stojím, s dobou, stejně uspěchaná,
hlava mě neposlouchá, je ztichlá celá,
slabostí lámou se kolena rozechvělá,
chytám se zábradlí, jsem vyčerpaná...

Nenacházím kolem sebe vzduch
abych zastavila tupou bolest v duši,
cítím jenom hluchý náraz, vzdech,
a pak už jen ticho zní mi v uších...
Autor somewhere, 12.02.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojik!
Taky máš moc krásné básničky,tadle se mi líbí asi nejvíc:) PAPA:-)

13.02.2007 15:43:00 | volatilis®

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí