Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: ...

Přemýšlím o minulosti,
jak věci mohly být.
Přemýšlím o budoucnosti,
jak život bude lepší,
nezbývá než snít.

Přemýšlím o tobě,
jak dlouho jsem tě miloval.
Přemýšlím o sobě,
jak dlouho jsem se litoval.

Přemýšlím o nás,
jaké jsme mohli prožít krásné chvíle.
Přemýšlím o lásce,
jaký má smysl a jaké má cíle?

Přemýšlím o životě,
proč zrovna já musím žít?
Přemýšlím o duši,
proč o ni nepečuji a nechávám ji hnít?

Přemýšlím o zemřelých,
zda odešli v klidu a bez bolesti.
Přemýšlím o živých,
co moc pracují a žijí bez neřestí.

Přemýšlím o demokracii,
o její křehkosti.
Přemýšlím o totalitě,
režimu bez lidskosti.

Přemýšlím o strachu,
který ve mně dřímá.
Přemýšlím o naději,
která postupně skomírá.
Autor bluebeing, 08.10.2016
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Mensió
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí