Polykačka mečů

Polykačka mečů

Anotace: ...

Dívka šílená chtíčem,
Nabízí svou deziluzi,
Pomateným uctívačům snů.

Posedlá touhou,
Hledá východisko v dešti,
V labyrintu polibků a objímání.

Bojí se usínat sama,
Duši však skrývá do sklenice slz.

Označená cechem lhostenosti,
Prochází skrz vodopády světla,
Otáčí klíčem od komnaty rozkoší.

A přesto zná píseň osamnělosti,
I pomíjivost kouzla okamžiku.
Omámená vůní cizích těl.

Její vášeň mlčí,
Jako harfa bez strun...
Autor Vraby, 08.10.2016
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Kapka, Iva Husárková, Ormissia, Philogyny1, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No.. jestli hledá výc, tak určitě najde..

08.10.2016 21:42:17 | Joe Vai

to není chyba autora, ale systému, ten to takhle usekne, když není anotace.. a nebo je autorova chyba, že nepíše anotace :o)
ale dílko se mi líbí, včetně výmluvného názvu

08.10.2016 21:52:47 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí