Odveto mi dala pár kilo navíc

Odveto mi dala pár kilo navíc

Anotace: V pekelných branách jsi mi dal polibek Elixír ze žhavých uhlíku jsem si z tvých slov namíchal Piju...

V pekelných branách jsi mi dal polibek

Elixír ze žhavých uhlíku jsem si z tvých slov namíchal

Piju ho denně už nemám kam bych ho dal

Vydloubni mi oči a sežer mé tělo

Odveta mi dala pár kilo navíc

Usínal jsem do snů a do zahrad nadpozemských věcí

Probuď mě z té můry a polož na stůl Whiskey

Pak se odkryju dekou a budu snít o věcech všedních 

Autor Portos-Edgar, 09.10.2016
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí