Osamocení

Osamocení

Anotace: Osamocení sžírající člověka... Touha po smrti, ale i po životě.

Jsem jeden, sám v davu,
ironie, cítím strašnou únavu.
Asi zafungoval rivotril, který jsem požil.
Nepřeji si, abych se zítřka dožil.
Další chladné ráno plné smutku,
nemohu se dostat ze svého zármutku.
Začíná pršet a jdu dál bez deštníku.
Zadívám se na oblohu a pláču vmžiku.
Mísí se s deštěm a tak nikdo nevídí,
že se bojuji o vlastní přežití.
Srdce chce žít a dál se dívat na svět,
mozek chce zemřít a nedívat se nazpět.
Potřebuji jen trochu lásky a něhu,
ale vypadá to na konec mého příběhu.
Autor Vaazard, 09.10.2016
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí