Pan zajíc

Pan zajíc

Anotace: Pan zajíc ušiskama stříhá v křoví Pan zajíc se ...

Pan zajíc ušiskama stříhá v křoví

Pan zajíc se lišky bojí co si na něj zuby brousí

Pan zajíc klepe se kousek od nory

jak asi zbavit se tý potvory co nory číhá

teplá večeře by se ji líbila zrzce paličate

tak copak se ta mrška nehne? Co jen udělám

jsem jen zajíc co stříhá ušima a jídlo pro lišku

ach už se možná nezahřeji do vánoc ve svém kožíšku

Liška si lehla mrcha zrádná ona se nevzdá svého žrádla

musím změnit asi noru ale jak napotvoru mě zvětřila

Držte mi pěsti snad budu mít štěstí a zdrhnu

a ona utře hubu u prázdného stolu

 

Autor amazonik, 10.10.2016
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí