Blíž

Blíž

Anotace: Skoro jako bolest, ale ne tak hluboká a silná. Skoro jako láska, ale ne tak oddaná, tak čistá. ...

Skoro jako bolest,
ale ne tak hluboká a silná.
Skoro jako láska,
ale ne tak oddaná, tak čistá.
Skoro jako krásná hudba,
když dotýkáš se strun.
A upoutáváš můj pohled.
I sluch.
Skoro jako chvění, jež pociťuji
Po ceĺém těle, když jsi blíž
Výš stojíš
A ochranitelsky svíráš má ramena
Skoro mám strach, že už nejsem jediná
Bojím se jít dál a nechat tě hrát
Já, když pokaždé ztrácí se pohled můj ve větvích stromů, cítím stesk
Jak moc chci domů
Tam čeká mě modř Tvých očí,
když do nich se zahledím,
můj svět se točí.
A vlastně už nemá žadný smysl,
jako tyto cesty daleké a bezvýznamné,
tam a zpět.
Má cesta utíká, můj život.
Skoro jako celá existence Tvých lží,
už nikdy víc.
Autor Erivecna, 13.10.2016
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D
Děkuji:-)

13.10.2016 22:44:37 | Erivecna

připadá mi to jako dobrý text. a musím dodat, že se mi povedlo napoprvé přečíst "Já, když pokaždé ztrácí se pohled můj ve větvích stromů, cítím steak" a říkal jsem si, co to tak může znamenat, že asi hodně osobitě podaná touha po vřelém známém bezpečí domova.

13.10.2016 22:33:41 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí