socha

socha

Anotace: prázdnota a bolest s beznadějí,ty dlouho zůstávají:-)

Jsem socha
Se srdcem co bije,
stojím tady ,
vytesaná tebou,
Socha co uvnitř žije
a neskrývá vnady,
ani se nestydí za své vady
Stojím tady bez hnutí
Někdo si snad všimne
mého pláče i dojetí
Déšť mi smívá tvé doteky
co zůstaly z našich objetí
po mém zmrzlém těle tančí vločky
a na prázdném klíně předou mi už jen toulavé kočky
Socha co na všechno se dívá
z výšky svých snů
Svůj song tiše si zpívá
a slepě vnímá
realitu dnů
Socha,kterou nechal si tak hrdě stát
navzdory osudu
Tebou stvořená v krizi
jiná už nebudu,
ve tvé vizi……………..
Autor laura3, 12.02.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí