................

................

Anotace: ......................

Prázdno v duši, na dně hledám

Na dně lahve, prchavě a marně

moment zdání že jsem král,

při rozbřesku šašek sám,

Vize,múzy sny a touhy,

na střepy jak zrcadlo se hroutí,

skrčen v koutě křičím pomoc,

v prázdném bytě do svých dlaní,

tak aby to slyšela mé uši,tak abych sousedům nebudil děti

nejsem,špatný-nejsem dobrý..

já jsem šeďˇ....jsem černá i bílá...

Toužím po barvách...chci žít...

Chci být lepší, nebo ten nejhorší...

Chci být,ale nevím jak...
Autor Alter-Ego, 15.10.2016
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: Ziny, Frr, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hele šašku, posbírej střepy a prostě jen buď, tady a teď

16.11.2016 08:20:32 | Ziny

nermuť se vždyť jseš přece Alter-Ego...:-D*

16.10.2016 20:30:27 | Frr

ach znám ono toužení..

15.10.2016 12:46:14 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí