-6-

-6-

Anotace: Biografie

 

 

 

       Někdy mívám stejný sen

       kdy vidím sebe samu

       ten obraz pak se snažím žít

       ráda se tím klamu

                                           Tvář jen tak si nosí úsměv

                                           a se lží si pohrává

                                           uvnitř slyší ticho mlčet

                                           samotná pak zůstává

       A tak lidé vidí ženu

       nebo to, čím se stala

       sen je pro ni skutečnější

       než to, čím dřív bývala.

 

 

 

Autor toyen., 16.10.2016
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takových lidí je, jen to nedokážou tak hezky zpracovat.

17.10.2016 15:18:13 | klaun

Já vím. Díky Ti

17.10.2016 22:55:01 | toyen.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí