Rozeklané verše

Rozeklané verše

Anotace: Trochu toho a trochu tamtoho.

Plnila jsi touhy svého pána
Po britsku, jak to má rád
A pomalu
Mopem prohledávala zákoutí
Měsíc
Rozloženého kapustňáka

Připlul po moři
Slaneček, jinoch mladý
Pod sluneční krajinou
Jinou
Než se očekávalo poněkud zamřeně

Lichotky
Krajky
Pomerančová šťáva
Skřipec a roubík
Erotické hrátky
Pírko a výpek z kachny
Tohle máš ráda?

Když mluvíš, nerozumím ti
Možná to je tím
Špatným počasím
Mraky
Deštěm
Šíleně hihňajícím se Sluncem z kosmu
Tvých vlasů
Za dávných časů
Mladých dam
A ušlechtilých
Volů
Autor Ravena Lupus, 18.10.2016
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí