Duhová

Duhová

Anotace: ...vypadla na mě ze šuplíku, jakoby chtěla do světa, tak ji pouštím...

Babička má neduhy
a děda dělá duhy.
Na vodítko reality
připoutám divoké barvy
a kloužu se
kloužu
až na pískoviště marných snů.
Bábovičko, poveď se mi
a pod kyblíčkem
tvoje oči
trochu pláčí
smutkem opuštěných trpaslíků
v tmavých zákoutích
mého svědomí.
A bude ticho
až bude skoro slyšet…
Autor Tinwen, 12.02.2007
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí