Už navždy

Už navždy

Anotace: věnováno A. D., který pro mě nikdy nezemřel.

Toužím
po Tvých polibcích

 

-po neviditelném stínu

hladových rukou

Atlantidy 

 

 A ptám se

 

Co bude dál

s mou duší

 

Která povstala z pískoviště
v němž nedávno
tvořila bábovičky

aby opět našla klid
pro svou hlavu

Jak dlouho to ještě
bude trvat

To bezvědomí

Jak dlouho mi ještě budou
téct slzy 

po tváři

když si jen vzpomenu
na Tvá ústa
ruce

na jednadvacátého srpna
a desátého šestý

a na zeď kostela
popsanou našimi jmény

Jak dlouho může
trvat bolest

a nebo láska 

Autor Jasmin de Paris, 20.10.2016
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, jitoush, Philogyny1, hanele m., Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a asi se neubráním, aby to šlo ruku v ruce...

25.10.2016 14:16:17 | Jasmin de Paris

dlouho...

25.10.2016 00:10:27 | enigman

i celý život Jasmínku, ale pak už ani neobtěžuje.. jen je

20.10.2016 06:09:26 | hanele m.

Hanele, tak tak... Děkuji Ti za komentář :-)

21.10.2016 19:16:39 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí