Samotář

Samotář

Anotace: ......

Lezly mu žebra ale nežebral
Jen z piva někdy trochu zpíval
Lezly mu žebra ale nežebral
Než něco sníst to raděj sníval

Viděl trochu za roh ale nezáviděl
I bez pokojů zdál se spokojený
Viděl trochu za roh ale nezáviděl
Hůl nikdy nenosil ač chodil oholený


Měl štěstí někde zazděný
A občas myslel na ženy
Co vůbec nikdy nemyslely na něj
Měl štěstí někde zazděný
A milionkrát zrazený
Jak šedý rána beznadějně raněj

Lezly mu žebra ale nežebral
Jen občas z vína trochu vinil osud
Že mu život takhle opřel o sud
Aniž se ptal zda by to bral anebo nebral

http://lihomor.cz/Zaklad/Soliter.mp3
Autor Blazius, 20.10.2016
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, Bánší, Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí "Lezly mu žebra, ale nežebral". Charakter. Povedla se Ti. :-)

21.10.2016 03:45:44 | Iva Husárková

Bezvadný :-)! ST

20.10.2016 10:25:52 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí