Nepřející

Nepřející

Anotace: Jistá paní mě inspirovala k tomuto ..

Nepřející

Křiví se Jí úsměv v tváři
a srdce má hnisu plné,
vidět, že se druhým daří,
hned se to v ní vaří: "To NÉÉ !".

Uleví si, slovem praští,
snad se Jí pak lépe dýchá,
těžce vyzbrojena záští
předvede jak pýcha píchá ..

S nastřádaným skladem zbraní,
který si už léta syslí,
zacílí ... vystřelí .. zraní ..
V tom Jí to opravdu myslí !

Připlazí se .. uštkne .. Kobrrra.
Aspoň v tomhle je fakt dobrá !

Nevidí v té slizké róbě,
že tím škodí hlavně sobě.
Autor Pilulka, 20.10.2016
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Jenda P., jitoush, banan, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to by se mělo namnožit a některým,takovým týpkům vylepit
před jejich zrak,aby si to přečetly a pukly zlostí......Ji.
Dobrej zácil...

21.10.2016 10:23:01 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí