Změna

Změna

Anotace: Báseň byla vytvořena náhodně, však má ale svůj význam. V básni poukazuji na to, jak rychle se lidé mění a jak nehezký tento svět dokáže být.

Myslet či smýšlet?
Žít či zemřít?
Lidé se mění.
Občas škoda to není.
Někdy špatné stane se,
ale i tak hrdě zvednu se.

Krása pohledět na ten svět,
Je rudě krvavý jak růže květ.
Krev a jenom pomyšlení,
Dobré věci v špatné změní.

Lidé se mění.
To já jistě vím,
Však špatnému se postavím.
Na paměti udržuj co lidé ti řekli.
Hlavně ale nezdržuj, minule slzy ti tekly.

Lidé se mění.
Změň se a vyhraješ,
Zůstaň a prohraješ.
Změna všecičko změní,
Ohledně nás a jiných zemí.

Lidé se mění.
Stejně tak příroda,
Ne každý den je posvícení,
A druhý den úroda.

Lidé se mění.
Řekl přítel a otočil se.
V hrudi nůž, v hlavě zkáza,
Nedivím se.

Lidé se mění.
A co dnes není…
Jistě brzy nastane.
Autor AderalliD, 20.10.2016
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí