Touhy

Touhy

Anotace: .

jsou věci v životě
které chceme mít
jsou to touhy vzdálené
a za ty nemohou nás odsoudit

jsou chvíle v životě
kdy chceme nesmrtelní být
kdy nechceme nic jiného
jenom ten čas zastavit

jsou začátky a jsou konce
to všechno patří k životu
jsou východy a západy slunce
které připomínají nám naši jistotu

jsou okamžiky kdy jsme smrti blíž
jindy zase hrozně chceme žít
i když připadáš si světu na obtíž
nikdy nenech svoje touhy odejít

ty touhy vzdálené miliony světelných let
ty touhy které nikdy nepozná ten svět
ty touhy které nás nutí pořád dál jít
ty touhy za které nemohou nás odsoudit

ty touhy za které stojí žít...
Autor lukassnajdr, 20.10.2016
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Lioness, jitka.svobodova, Erivecna, Ormissia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobře vystiženo

20.10.2016 23:14:44 | Lioness

Touha dál jít...

20.10.2016 22:48:29 | jitka.svobodova

Krásné..

20.10.2016 22:43:40 | Erivecna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí