Prodejce gauči

Prodejce gauči

Anotace: Nábytekdobytekpříbytek

Jaký to pocit prožit Sladce,
Když měsíc žiješ v izolaci.
Odhodiv stesk a splín a žal
Jen prostě žít, bavit se dál.
Už delší dobu s „Idiotem“
Se dělím svým domácím skvotem.
Já nechám vše a možná víc
A budu lepší za měsíc.
Prodělav vášně úbytek
Začnu prodávat nábytek!
A shon a spěch mě naučí
Všem prodejcům do náručí
Upadnout přímo na gauči…
A pak ho prodat za Eura
Ach…to je přeci nádhera!
Poddat se tomu – zvláštní věc
Tak co, žijeme jednou přec
A s láskou pro věc budu dál
Prodávat svůj potenciál.
Možná snad někdo ocení
Produkty mého snažení
Život mě opět naučí,
Že je to lepší na gauči…
Autor Alisa 16, 21.10.2016
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je jediné, co doopravdy máme

26.10.2016 19:44:52 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí