zimnička

zimnička

Anotace: Jen maličkost

Maličká vzpomínka v srdíčku kvete

jenom má litost v těle roste jako kopretina

voní bolestí co s tím nevím 

Mám tělo bolavé a duši chci vyrvat a jít dál

už nemohu zbírat květinky na louce a dát věneček na hlavu

bolí mě srdce v hrudi tak moc že mám pocit konce

všechna přání se nikdy nesplní a proto nechci dělat si iluze

v okně květinku zalévám ať aspoň ona zavoní prostě

 

Autor amazonik, 22.10.2016
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, Iva Husárková, Jort, jitka.svobodova, Philogyny1, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vytanči všechnu bolest
na stvolech kopretin
až padneš smutek se v pírka rozletí
ráno otevřeš oči a zjistíš
že den se v slunce pootočil... :)

22.10.2016 14:44:41 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí