Měl jsem to včera ale krásný sen

Měl jsem to včera ale krásný sen

Anotace: Byl to opravdu sen nebo to byla skutečnost?

Měl jsem to včera ale krásný sen,
noční Prahou se procházet s hezkým děvčetem.

Nad hlavou hvězdy svítily,
byl to krásný čas,
pod Karlovým mostem políbil jsem tě na tvář.

Ty náhle zčervenaly,
jako zralá jablka,
já jen chtěl,
ať ta chvíle nepřestává.

Chytila jsi mě za ruku,
já tušil to hned,
že v těchto očích otevřel se svět.

Svět,
o kterém sní každý z nás,
pro nějž se vyplatí i bojovat.

I když jsme oba trochu jiní,
srdce se spojila a my s nimi.

Co se může všechno stát,
nikdo netuší.
Užijme si této chvíle,
než nám ráno budík zazvoní.
Autor Hantec, 22.10.2016
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí