v mém srdci slavík

v mém srdci slavík

Anotace: mám slavíka v srdci a on zpívá mám ho ve svém s...

mám slavíka v srdci a on zpívá

mám ho ve svém srdci den co den

Jsem plná citů které plují na obláčku

Jsem něžná růže s kapkou deště

pro tebe kvetu a jsem rudá krásou

pro tebe šeptám slova lásky

zpívá mé srdce jako ten slavík v srdci

nikdy nesmí ho zrada zabít v jeho něze

Mám úsměv z krajek noci když o tobě sním

Mám dlaně plné třpytu z rosy na tvých řasách

Jsem nahá jako svítání mezi námi

Jsem hebká jak ty plátky rudé růže

už dávno zbavil jsi ji trnů v noci hříchu

Ležíme v oparu dozrávání spojeni touhou

Jsem šťasná jako nikdy předtím a doufám že dlouho budu

Autor amazonik, 25.10.2016
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí