V mysli.

V mysli.

Anotace: Vytrhává mě.

V mysli jsem nahá v poli ječmenném

a sbírám klasy

i když podzim nechce.

Bojím se očí z blínu, které nechtěné

mě přeřvávají jedovými hlasy

hrozně lehce.

Zatímco v mysli nahé tělo

V přezrálem poli stojí

a dýchá vlhkost hlíny

z klína

 

Já jsem jinde. Jiná. Vinná?

Tím, že sedím, výdech, nádech

Zářivka hučí na ef. 

Autor Krysařka, 25.10.2016
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: Bunis, MARKO, Iva Husárková, Frr, Ormissia, jitka.svobodova, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí