Narozeninové přání mamince

Narozeninové přání mamince

Anotace: (napsala dcera)

 

Ťuky, ťuky, kdo to klepe?
Přišlo na svět děvčátko...

Z fotek znám tu dívku malou
nadšením jí oči planou
vlasy černé pod baretem
šla vždy hrdě tímhle světem

Sama hříbě, delfín, kočka
jindy tichá, něžná vločka
do dětství se střemhlav vrhá
přes plot skáče, na strom šplhá

S bandou dětí v jejich čele
má ta dívka zvláštní moc
se zvířaty mluví směle
slabším chodí na pomoc

Vyrostla a dětství přešlo
první láska, zklamání
mnoho věcí se pak sešlo
ale jí nic nebrání

Kdos dlaní sundal ohlávku
vzal si dívku za paní
za lásku si získal lásku
snila o tom ve spaní

Přešla léta, podzim je tu
má se stále čile k světu
koloběžka, kolo, brusle
tedy to je vážně husté

A my, z její lásky živi
chtěli bychom pro ni divy
čas a všechno dobré vrátit
smutky všechny odebrati

Chceme Ti teď všichni přát
Zdraví, Štěstí, Lásku dát

Ať se stále skvěle máš
snad to pro nás uděláš

Všichni z tebe zrozeni
s tebou budem v každé době
láska, úsměv, uznání
letí dneska přímo k tobě!
Autor Kapka, 26.10.2016
Přečteno 605x
Tipy 8
Poslední tipující: JSJ, dodola, Psavec, Amonasr, AndreaM, jondys, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je opravdu moc milé
a potěchu pro každou mámu

08.12.2016 08:06:22 | JSJ

Milé přání, milá Kapko :-)!

26.10.2016 06:45:07 | Fany

Potěšilo.

26.10.2016 10:02:06 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí