Přátelství

Přátelství

Anotace: Vztah k mé skvělé kamarádce.

S tebou přežívám muka ve školní lavici,

ty stojíš vždy po mé pravici.

 

Vedle tebe zářím jako hvězda jasná,

bez tebe připadám si jako na půl prázdná.

 

Spoli smějeme se někdy až příliš,

přede mnou se nahlas smát nestydíš.

 

Často jsi jediná, kdo me chování pochopí,

též jedna z mála, co smutek můj zahání.

 

Chtěla bych ti poděkovat za vše, co mi dáváš,

radost, důvěru,

kdyby jsi nebyla, v kom bych pak,

má milá Aďo, měla svou oporu?

Autor Why so serious., 27.10.2016
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přátelství je někdy víc, než láska. Hezké poděkování přítelkyni. :-)

28.10.2016 05:22:14 | Iva Husárková

Děkuji! :)

29.10.2016 10:48:08 | Why so serious.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí