Chorobopis erotiky

Chorobopis erotiky

Anotace: ...

Sme tu
 
blíži sa zatmenie dňa
neovplyvnené klinickou depresiou
ako čierna mačka
na lesklej vozovke
 
ležíš prisatá na posteli
ako hemangióm
na bielej pokožke
a čakáš na gynekologické vyšetrenie penisom
 
áno 
stále si ženou
aj bez nutnosti nasadiť
estrogénové tablety
a prinútiť prsia vzdialiť sa
od hrudného koša
 
aj bez pneumotoraxu
 
 
 
ľahám si k tebe 
ako ekzém na pekné telo
a nenápadne 
s istotou chlamýdie
sa približujem
 
teším sa
že narkolepsiu nechávame
až na potom
a keď sa do teba vnáram
ako skalpel do brucha
v snahe vyoperovať slepé črevo
sa prehýňaš
aj bez fraktúry chrbtice
 
tie vzdychy by lepšie nenapodobnil
ani ten najúspešnejší
hypochonder
a tak zrýchľujem
 
prirážam
aj bez tanečných krokov
padúcnice
a agresívnejšie
ako posledné štádium rakoviny
 
nebojíš sa
že ti v budúcnosti 
kosti a mozog napadne syfilis 
a tak sa mi oddávaš
naplno
s ochotou prijať infúziu života
koženou ihlou
 
kričíš
aj bez úradného uznania
šialenstva
a užívaš si to pomalé opadávanie
povzdychov
ako definíciu malomocenstva
 
 
v panike listuješ v zdravovede
aj keď vieš 
že som neliečiteľný
 
že s tebou budem
ako pretrhnutá miecha
a nezabudneš
 
AIDS je na celý život
Autor Nervaque, 30.10.2016
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Philogyny1, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Originálne, miestami drsné, ale pravdivé a krásne!

09.10.2021 22:26:54 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí