Sutiny

Sutiny

Anotace: ...

 

 

Houf sutin 
pokryt silnou vrstvou
rudého a šedého prachu 
Z rukou srší
praménky krve
avšak deru se dál
a zatím hrabat
nepřestanu
Dozajista totiž
doufám
Každou chvíli
vyvstane na povrchu
majestátně se plavící 
překrásná labuť
z bílého porcelánu  

 

 

Autor Chinaski666, 31.10.2016
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí