Šance

Šance

Anotace: ......

Nikomu nepopíšu to ticho
Co nastalo když odešly
Zoufale jsem se chtěl chytit nějaké myšlenky
Ale každá mi hned upadla na zem
Jak se moje duše klepala

Démoni začali kroužit nad mou hlavou
Pomalu zkracovali rádius svých kružnic
A já začínal mít křečovitý strach
Že tentokrát boj s nimi neustojím

A na kraji zahrady stál můj smutek
Měl na rtech úsměv a v očích takovou prázdnotu
Že jsem si hrůzou chtěl vypíchnout ty svoje
Aby mě tak zběsile nepřitahovala

A neudělal jsem to jen proto
Že existovala šance jedna k miliónu
Že ještě jednou ten nálet přežiju
A ještě jednou je potom uvidím
Autor Blazius, 31.10.2016
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rád bych něco napsal, ale ze čtení zbyl jen pocit, takřka k nepopsání. Díky.

03.11.2016 23:16:22 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí