Anjel

Anjel

Anotace: Videla som anjela bez krídel,...

Videla som anjela bez krídel,

žiaľ každý vravel,že ho nevidel.

Temná hmla sa za ním tiahla,

no dotknúť som sa ho nemohla.

Z diaľky som sa naňho pozerala,

krok po kroku pomaly som pristupovala.

Som tak blízko,že počujem tlkot jeho srdca,

moje studené ruky sa ho dotknúť boja.

Milujem jeho krásny pohľad,

chcem pri ňom stáť a mať nad ním dohľad.

Je krásny a moje srdce patrí jemu,

je to môj strážny anjel,ktorého nedám nikomu...

Autor Ani24, 01.11.2016
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí