Poustevník 2

Poustevník 2

Anotace: |^...^| napsáno 27.2.2014

Když se zplodí obluda,
je to velká ostuda.
Proto žiju samotný,
život plně svobodný.

Netrápí mě pravidla,
proto dělám povidla.
Toď má prostá potrava,
vaření je otrava.

Plnovous a mastný vlasy,
hrb na zádech taky asi,
tvoří celek mojí krásy,
já snad nejsem lidský rasy.

Povídám si s kamenem,
celou noc i každým dnem.
Je můj pravý kamarád,
co má poustevníka rád.
Autor DigBallz, 02.11.2016
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslel jsem, že povidla se také vaří. Sušené kobylky už došly?

02.11.2016 14:31:07 | Pelican

vařej, ale nějak sem nevěděl jak jinak to zrýmovat :( :D

02.11.2016 14:40:00 | DigBallz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí