Káva z Guatemaly

Káva z Guatemaly

Anotace: Věnováno *

Láska se chápe jako spojení
Jako kompas který ti ukáže cestu uprostřed deště na rozvodněné Volze
Ozvěna v temných koutech prázdninových destinací
Kdy krev tepe rychleji než vteřinová ručička hodinek

K snídani černá káva pálící jazyk jako včerejší extáze bez oltáře
Když zavřeš oči bude to bolet míň
Budeš se míň stydět před černou kávou na dubových parketách

Linie a křivky zad
Vedou k chorým mozkům
Na barovém pultu
Kdy spálený jazyk olizuje kapky ginu ze rtů
A nechává za sebou prostor čas a chtění

Divná překvapení ukazující cesty i tiché steny
Jen se najít
Mezi bublinami šampaňského
Bílými peřinami
A tvými vlasy
Které vlají na cestu domů

Vstříc zítřkům s černou kávou
Z Guatemaly
Autor její alter ego, 02.11.2016
Přečteno 345x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, Philogyny1, Frr, CoT, Lioness, bogen, jitoush, Luky-33, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu si vychladit Beefetra...

21.11.2016 13:29:01 | enigman

Radši Monkey 47. Lék na ledviny ;)

21.11.2016 18:53:08 | její alter ego

Líbí se mi celá, hodně povedené...

05.11.2016 20:41:16 | Philogyny1

už za tu formu "jižní" ameriky, která mnou právě prochází, jsem musel dát tip, ale mnohem lépe by takovému dílu slušely komentáře, které tady však nejsou. Aňa.

05.11.2016 19:34:03 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí