Pocit bez příčin

Pocit bez příčin

Anotace: je jiná entita, než příčina bez pocitu (?)

Červeň rána dráždí oči,
Zcela otupělé smysly
Našeptají:
"To se skončí, snad nevěříš na nesmysly".
Vymaluješ zdi a skříně
Jak precizní je to počin,
Jak u Salvadora v síní
Jsi jen pocitem bez příčin.
Přemaluješ celé týdny,
Každou hodinu a chvílí.
Patrně jen někdo vlídný
Z těchto barev tiše šílí.
Dokonána dekonstrukce
Oči blázna vděčně láká
Uschnou štětce, týden skončí
Venku se jen tiše smráká...
Autor Alisa 16, 02.11.2016
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Violin
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a Země teď někde třese se

03.11.2016 08:14:11 | Petbab

Před epileptickými záchvaty přec se i kníže Myškin cítil být šťasten...

03.11.2016 10:49:46 | Alisa 16

štěstí přes pravdu nelze vlastnit, pravda je dar. Čisté srdce je jejím domovem. Kde domov můj?

03.11.2016 18:33:12 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí