Skryto ve verších

Skryto ve verších

Anotace: Mnoho se toho ukryje pod to, co je vidět.

Úvodem mělo znít pouze pár slov
Pouze pár poznámek
Jako pár much
Však slov jsou tisíce
Sídlí v nich duch

Duch ve verších skrývá svou tvář
Skrývá své paroží
Skrývá svůj vous
A přisvicuje Luně na cestu
Po níž kráčí noční oblohou

A ta Luna pozvedá své ruce
Tak jako noční démon rohy pozvedá
K odporu i k láskám svým vrtošivým

To se ovšem všechno ztratí
Ztratí se to mezi řádky
Autor Ravena Lupus, 02.11.2016
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí