Save me

Save me

Anotace: Sen o budoucnosti, zima se ujala vlady, rty praskaji, tvare mas zmodraly Ruce plny spiny Od hliny,...

Sen o budoucnosti, zima se ujala vlady, rty praskaji, tvare mas zmodraly
Ruce plny spiny
Od hliny,
kdyz skryvas cizi tela
Stydet by ses mela
Za ty vecne lzi
A kam ta tvoje vecna laska zmizela?
Nevidim v tobe nic
Trhas svoji dusi na kusy,
jako okvetni listky ruze,
mizi tvoje kuze
Pohlti tve lzi nebo lzi pohlti ji?
Uz to ani nepoznas, topis se v tom, jako v mori, jako kdysi v jeho ocich.
Ale jeho oci uz tu nikdy nebudou, kdyz je potkas, budou pro tebe pouhou prazdnotou.
Stejne prazdne jako ty pro nej,
bolelo to?
Ja myslim, ze ne.
Ted kdyz zima pronika pod tvymi lzi, dokazes verit jeste trochu sama sobe? Ja myslim, ze se bojis. Tech mnoho casti z tebe, tech mnoho lzi.
Uz se neboj, on prijde, snad te zachrani.
Autor Erivecna, 07.11.2016
Přečteno 212x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí