Stále dokola

Stále dokola

Anotace: Taková bláznivá...

U zvonice dítě stálo,
plakalo,
samo tak klidně stálo,
smálo se.

U supermarketu dítě bylo,
sedělo,
tak neklidné okolo nich bylo,
stalo se.

U hrobu dítě plakalo,
sedělo?
s nápisem svého jména stálo,
na hrob se usmívalo.

U nebeské brány dítě klečelo,
prosilo,
"plosim, plosím pusť mě dál,"
odpovědí bylo mu „ Huš potvoro.“

U pekelné brány dítě zlobilo,
křičelo,
"otevži, otevži chci jít dál,"
odpovědí zas bylo mu „ Huš potvoro.“

A tak

U zvonice dítě stálo….
Autor Láďa, 13.02.2007
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí