navždy

navždy

Anotace: nostalgie

spálil jsem poslední báseň

promrzlé dlaně třel o sebe

nad kamny

zavřel oči

 

vidím tě jít zavátým jabloňovým sadem

v kozačkách

cítím tvůj parfém, sirku

hřbitovní svíčku

 

tma zahalila místnost

byli jsme sami před světem

polonazí

řekla jsi, že bez hygieny

 

se zuby zkazí

měla jsi pravdu

orál nahradil Oral B

jsem jiný jsi jiná

 

větu

stálo to za to

nahradim větou

vedlejší

 

milovali jsme se

jako

nikdo

před námi

 
 
Autor Stavák, 09.11.2016
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za návštěvu, za verše.

10.11.2016 17:34:30 | Stavák

Dala mu svůj
jabloňový květ
tak křehký
a přece pálil
tajemstvím nevyřčených vět...

09.11.2016 18:54:34 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí