Poslední noc na Zemi

Poslední noc na Zemi

Anotace: další pozůstatek ze záhrobí. psal CoT (poločas)

 

 

můj život za okamžik ukončí náraz vlaku o mé čelo
a pak když budu ležet roztrhaný od hlavy až k patě
budou mě ostatní milovat i nenávidět
přemýšlím v kolik si zítra nevyzvednu děti ze školy
a jak nenakoupím když žena pro práci nemůže

v budoucnosti se třpytí miliardy drobných bodů
každá z těch teček je mým posledním sbohem všem
které jsem znal ale které jsem nedokázal vystát
ačkoliv jsem je měl rád a toužil jsem s nimi být
chápat je a zařadit se do stáda

nic mě netěší tolik jako nevědomí
stroje už mě nikdy nenajdou
zítra už nebude proč vstávat a držet se ženy než upadnu
už žádná slabost schovaná za lásku
děti mi vyrostou bez táty možná že hledám na špatném místě
věci které měly hledaly mě

nejvíc jsem se chtěl oběsit když jsem zrovna neměl provaz

za oblaky schovává se naše tiché modré slunce
a já zabírám místo ve dveřích do neznáma
otáčím si tě v dlaních
ty hřejivá koule
než mi zmizíš a já zhasnu s tebou
nadobro


touha je chuť změnit co už netěší
objevit nové a odpoutat se


ale z kaluže přehrada nebude nikdy
nánosy bahna pod hladinou
vyplavou na povrch

Autor CoT, 11.11.2016
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: Alisa 16, Philogyny1, Mácha, bogen, knihomolka, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mi se zase líbí od ...nejvíc... a ten konec už odněkud znám... :)

12.11.2016 07:08:04 | Philogyny1

Drsný ale paráda hlavně ten začátek...

12.11.2016 00:07:03 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí