na noclehárně vzdechů

na noclehárně vzdechů

Anotace: ...

je to jako chůze po tenkém ledu
zatraceně to klouže
propadám se dolů
až kamsi ke dnu

včera obdivován
plácán po rameni
to byl jsem ještě pln síly
hoden pozdravení

však ze dne na den
chod života se mění
člověk míní
okolnosti mění

vzali jste mi práci
přišel jsem o rodinu
tak ve vteřině se ztrácí
bytí pod hladinu

kde jste všichni
plni slibů a slov
o přátelství
na noclehárně vzdechů
hozeni přes pelesti
Autor zdenka, 12.11.2016
Přečteno 305x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Mácha, bogen, Nikita44, Amonasr, Dreamy, MARKO, Frr, Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spíš to praská...

22.11.2016 23:33:48 | enigman

osamění je horečkou samoty..:-( ST* :-D*

12.11.2016 09:06:07 | Frr

Život je boj, je to tak...

12.11.2016 07:11:30 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí