Strach

Strach

Anotace: báseň o strachu, ale původně je to text k písni

Když se podíváš pod čáru tajemství mých,
unesou tě můry v drápech svých.
Z jejich křídel jde strach,co třpytí
samej hnus, on zžírá,smrtí.

Kdybys rukou mách,
uhodil bys ten strach,
každý to ví,ale nepoví,
že strach je jen ukrutný vrah.

Už je v tobě,chtěl do tebe plout,
snažíš se ho setřást,z bot zout.
Mysl ovládl i tvé svědomí.
Kdo ho má, tak s ním zápolí.

Strach je jen ukrutný vrah,
co mívá prázdnou tvář,
bojuj s ním,na to máš.
Strach je jen ukrutný vrah.
Autor svacinka.A, 13.02.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

njn strach..velmi casto se s nim setkavam..
s tim horatiusem me to mrzi, neres to..

24.02.2007 15:31:00 | Gabika

Strach je nejlepší si vůbec nepřipustit.Svazuje nás.Je vidět, že to víš.Líbí se mi jak to cítíš. A děkuji za 100%. Vždycky to potěší.

13.02.2007 23:42:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí