Masky

Masky

Anotace: o Egu

Ticho kráčam,
bozkávam stovky črepov,
odpíjam si z?falošných smiechov.
Tam, kde Judáš chová hada,
Inteligencia groteskné veslá ťahá.
Volím dychtivo sa brodiť proti prúdu,
než odsúdiť pred iskrením pravdu.
Kto má právo kameň hodiť,
ak sám nevyskúšal v?mojich topánkach chodiť.
Egoisticky vzdušné zámky postavíte,
falošnou inteligenciou jazyk si striebrite.
Ak máš čistú odvahu,
pozri najskôr do jadra,
z?extraktu sploď úvahu.
Nekráčaj svetom,
oháňajúc sa pýchy guľometom.
Buď pierkom bielym,
vždy po pravom poznaní smelým.
Autor Aurora, 12.11.2016
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Frr, bogen, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. :O) ST

12.11.2016 21:04:32 | Tichá meluzína

Ďakujem, som pohladená. :)

13.11.2016 11:18:00 | Aurora

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí