C.H.A.O.S

C.H.A.O.S

Anotace: Predsa tam je svetlo? Prečo je tak ďaleko?

 

Na pohrebisku srdca a mysle,
pochované aj posledné zvyšky nádeje.
Úbohé zrúcaniny ledva vytvorených snov,
nekonečné zúfalstva záveje.

 

Ešte jeden nôž do chrbta,
Ešte jeden klinec do rakvy.
Svetlá v diaľke zhasli.

 

Alebo predsa...
Predsa tam je svetlo?
Prečo je tak ďaleko?

 

Neschopnosť naň dosiahnuť.
Svoje emócie ovládnuť.
Maják nádeje,
alebo len falošné signály?

 

Zbytočné myšlienky.
Bezcieľné.
Zúfalé.

Nechcené.
Absolútne nezmyselné.

 

Klamanie samého seba už každodenná rutina.
Posledné stĺpy držiace ťarchu myšlienok.
Lož ako záplata.

 

Niekedy jednoducho nestačí len chcieť.
Niekedy nestačí ani enormná snaha.
A kto vraví niečo iné - odrbáva.

Autor MA t HA, 12.11.2016
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí