Bájný déšť

Bájný déšť

Anotace: ...

Silný liják nebo malý déšť,
z asfaltu smyl krev a špínu,
v mokré náruči objal celý svět,
kroupy a sníh pozval si k dílu.

Po mnoho dní bez souše,
ani slunce žádná noc,
nevinný v beránčím rouše,
tak mocná je jeho moc.

Jen tulák uprostřed kapek,
přežil na voru své vůle,
po dlouhé době spatřil měsíce srpek,
teď je sám, ke vší své smůle…
Autor Láďa, 13.02.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň a hezké verše.

13.02.2007 12:42:00 | s.e.n

to je opravdu hezké, podobné jako píšu já.

13.02.2007 12:31:00 | svacinka.A

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí