Nezaostrená pravda

Nezaostrená pravda

Anotace: ...

Pozerala si mi do očí.
V opare skleneného
pohárika
nezaostrene
sústredená.

V tom ti to napadlo,
priblížila si sa.
A myšlienku si
premenila na skutok.

Skoro.

Odtiahla som sa.
Hoci tvoj pohľad
pálil.

Chvíľu si bola
zdesene zvláštna.

Myšlienka uvedomenia.
Zrniečko pieskovej pravdy
zjavilo sa v tvojich očiach.

Vedela si,
čo si chcela urobiť
a že ja som to vedela tiež.

Bublina v opare však
zmizla.

A ja som znovu ostala sama.
Trýznená tvojimi dotykmi,
ktoré mi
trhali svet.
Autor Sofia Filein, 14.11.2016
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr, jitoush, Iva Husárková, Mácha, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm zajímavý...
Líbí se mi ty slovní obraty a spojení...

14.11.2016 19:36:16 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí