Tančící dívka

Tančící dívka

Anotace: Kdo by si nechtěl zatančit na orosenné louce?

Již brzy z rána,
dívčina vstává
a utíká na louku,
plnou květin.

Mokrá rosa,
utíká bosá,
nezáleží
na počasí.

Vůně slastná,
dívka je šťastná.
Tančí si v trávě
brzičko ráno.
Autor Klaudie Wolf, 17.11.2016
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí