Časová

Časová

Anotace: perfektum,prezens,futurum

Je živá, minulost, cítím jak dusí mě uschlou růží. 

Žádná štěstí zákonitost, řěžou mě trny pod kůží. 

 

Teď tu jsem a cítíme, tak řekni co skutečně máš rád.

Řeku plnou krve, milosrdný čas, co má písečný spád.

 

Budeme tancovat i za pár chvil v dýmu plném barev?

Zapal své obavy a štěstí umísti do zhnilých larev...

... které stejně zdechnou. 

 

 

 

 

 

Autor Sunmaker, 18.11.2016
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí